Your my world

hejhej , sitter i soffan med lia . Vi har precis ätit . Nu kollar vi på nån som sjunger Mamma Mia . Hahaha (?) Asså nu måste faktist  alla fråga massa på min frågastund ?!!?! JAG SVARAR PÅ ALLT PÅ MÅNDAG !
Skriv massor av frågor nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !
Där det står ; Frågestund här&nu är min frågestund jag svara på allt på måndag.
/ M'


snabbt

hej det här får gå fort för jag ska ut och gå med syrran . jag har precis kommit hem från ip . jag har kollat på p-96 match mot hammarby . i första halvlek kämpade dom inte riktigt tycker jag men i andra vara dom riktigt duktiga . ja det slutade med 2-2 men nu måste jag gå . och jag svarar kanske på frågorna ikväll annars imorgon . :)
/ sofie <3

Ute dag .

hejhej , sitter här & kollar på tv när det är skit fint väder liksom (?) asså jag bara måste gå ut idag !!
Igår var ju jag på coop , dirten och daggkåpan. Det var ganska roligt faktist. Fan vad dom är grymma på att hoppa me cykeln , hela otroligt. Hahaha , glöm inte att skriva mmmmmmmmassssooor av frååågaor till mig !!!! Asså den med en bild är min frågestund , den andra är sofies. Jag svarar på alla frågor på Måndag kväll så skynda er och ställa allt ni vill veta om mig !! Aja , ska nog gå ut nu.
  så ser jag ut idag.
många pussar Melinda.
(aa) <333

jaha ..

ja nu är det söndag och imorgon är det skolan . haha . klockan är faktist 5 över halv 1 på mmorgonen . idag ska jag kanske dra till långsjön med wille och några . men det är inte säkert än . aja . nu måste ni bomba med lite frågor för jag har ändrat mig jag tänkte svara på dom idag fast ikväll . asså jag pallar inte vänta tills imorgon och jag har ju faktist bara fått frågor från 3 stycken så BOMBA NU !!!!!
en nu tror jag att jag ska slagga för jag vill inte sova bort hela dagen idag . asså ajg måste hina göra lite läxa och så vill jag ju gärna med till långsjön . :D ja det blev ett kort inlägg emn jag ville bara säga att ni måste bomba med mer frågor . juste jag måste ju berätta vad jag har gjort idag .

ja så här började den .. melli smsa kvart i 12 och då vaknade jag hon frågade om jag ville göra något jag sa att ajg precis vaknade hon blev typ lite arg . men aja . jag gjorde mig i ordning och så sen gick jag till henne och så skulle hon möta mig . hon var redan med alex även kallad davve och ja det var ju trevligt . att få träffa honom också lixom . jaja . när jag mötte dom så ick vi till coop . där skulle davve köpa en kebab emn så blev det inte det blev en halonsoda till han och en varsin pigilin till mig och melli . davve du ska få tillbaka pengarna det lovar jag . bara du säger till innan du vill ha dom . sen gick vi till "dirten" bakom coop . det var inga där så vi satte oss där och väntade och skulle se om någon skulle komma och hoppa . vi hade faktist rätt några kom och det var inte vilka som helst det var fabbe , cuppe (kasper) , erik och charli (stavning) . haha ja dom skulle hoppa lite och när vi kolla när dom gjorde det så kom det typ några andra killar ochså . inga som vi kände sen kom fredde . haha jag är hans idol . STOLT !!! :D :D jaja . han skulle möta wille som var på coop och vi ville förståss träffa han med så vi földe med och träffa han . sen var vi med alla dom och var vid coop typ hela dan eller vi gick till dagiset daggkåpan också . där gunga vi och det var roligt sen skulle jag hem och äta . ungefär kvart över 6 var klockan då . sen när jag hade ätit så gick jag till "dirten" och träffa nästan alla igen och så var vi där och kolla när dom hoppa igen . sen skulle några hem och så drog vi till stensängsskolan och gunga lite där fast det vara bara fredde , melli ,davve , cuppe och jag . vi hade i alla fall jätte roligt sen kom fabbe och charli (stavning) och dom hann bara vara där en liten stund för sen skulle vi gå och då drog dom till "dirten" jag vet inte riktigt vad som hände med dom sen . men melli skulle hem och äta . cuppe och davve skulle hem till davve och göra något så jag drog till coop för att handla en dricka och lite karameller . när jag kom till coop träffa jag anton och jeppe . dom skulle handla godis eller chips eller något aja . sen när jag hade handlat mitt drog jag hem och kolla på robinsson . sen var jag inne på datan lite sen kom syrran och då kolla vi på någon film som gick på tv och sen hamnade jag här igen men nu MÅSTE jag verkligen sova . godnatt . pusar och kramar sofie

Många inlägg idag ?

 tog dom nyss. Jag pratar me felle i tel. Jag är fortfarande lite sur på han da men. Asså jag har inte gjort nått fel och jag vet inte ens varför jag är sur på han liksom ?! han har inte gjort mig ngt. Asså han är kaxig da men det är jag också. Han har bara gjort nått mot Davve och Sofie liksom. Aja , Felle ska vara liten och kaxig annars är det nt felle.


lista

under 2009 har jag hittills..

[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[] du har velat dö
[x] du har varit glad
[] du har druckit alkohol-
[/] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[ x] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[ ] du har strulat med en främling
[/] du har strulat med en av samma kön
[ ] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[ ] du har pissat utomhus
[x] du har slagit någon
[ ] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[ ] du har raggat på främlingar
[ ] du har kysst en främling
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[ ] du har varit full
[x] du har saknat någon
[x] du har badat
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har haft sex
[ ] du har sett en död människa
[x] du har deckat
[x] inte pallat mer
puss / M'

fråga på ..

hejhej . alla har ju en liten frågestund på sin blogg. så varför kan inte jag ha det . asså fråga vad ni vill tills på måndag då kollar jag på alla fråger och jag kommer svara på alla . :)
men nu ska jag kolla på robinsson . hejdå . skriver kanske ikväll . :D <3
bamsekram sofie

frågestund här & nu .

Fråga vad ni vill , jag ska försöka svara på det mesta . :)


ursäkta

hejhej , ursäkta från igår , men asså jag är skit sur på dom . Jag ska typ träffa dom i helgen lr jag vill träffa dom . Haha . Dom säger typ att dom är skit sura och att Hampus inte kommer prata , att han typ kommer slå mig . Asså det är inte jag som har gjort något fel lr hur ? det är inte jag liksom . Hur kom jag in i bilden ? Hahaha . Aja , jag är inte rädd för Hampus . Bara dom som inte känner han lr inte brukar umgås me han blir rädd för han när han är arg . Eller jag har varit rädd för han en gång . Det var i början av 6an och då kännde jag liksom inte han .  aja , skit it . -.-

This is the days outfit .
Jeanslegings - Bikbok .
Svart linne - Gina
Brun tjocktröja - ?
  Puss & Kram / Melinda


HAMPUST@PEA & FELIXS@ PEA. ELAKT FELIX !

asså nu har jag hört av en bästavän att min andra "bästavän" har pussat & sen börjat strula me en tjej som heter Linnea !??! då dumpade min andra bästavän han . Asså jag trodde faktist inte så om han . Jag har kännt han sen vi var 3 år . Han har alltid varit snäll & jätte bra mot tjejer. Hans förr förra tjej vendela pussade min förra kille och då blev felle skit sur. HUR FAN TROR DU ATT SOFIE KÄNNER SIG NÄR DU STRULADE ME LINNEA !?!?! OCH VENDELA PUSSADE HAMPUS !! Asså snart kommer sofie jag alex och jag ska trössta sofie. Så himmla elakt av dig felle ! jag trodde liksom att du var.. aa asså omg . Du verkar inte ens ångra det !?? aja, nu har du misst några kompisar , bara så du vet. Jag som trodde att vi två var kompisar  ? jag fattar inte att du kunde göra så mot sofie. Hoppas du läser det hära & skämms ! Nu blev jag dumpad , HAHAHAHAH. Liksom jag bryr mig inte så mycke . Han håller på med skit många andra tjejer . Aja, Felix & Hampus ska bara veta att jag älskade dom skit mycke ! Jag har alltid älskat felle kmr alltid göra, LÅNGT INNE I HJÄRTAT !

ohaa

hejhej , kom precis hem från stallet . Jag fick rida cappochino ( stavning? )  Det var roligt , men han var trög att fatta galopp me . :) / M' skriver kanske sen ! :D

bilder .. ?

nu kommer lite bilder från spanien .



lägenheten


alla båtar i hamnen var så där stora eller större


driv bild på flygplatsen arlanda här i stockholm och såklart ..


en driv bild på mig här hemma i stockholm


haha, inte ett moln så longt ögat kan nå


poolen vi plaska och "lekte" i


foto från planet på kvällen när vi åkte hem

haha jag är stolt fotograf förutom driv bilden på mig där melinda ska vara en stolt fotograf . /sofie

blev inte som ...

det blev inte som jag hade tänkt .. haha . jag skrev ju förut idag att jag skulle cilla och sen kanske sova lite men så blev det inte . eller jo jag chilla lite men sen när jag typ bara gjorde ingenting smsa melinda och fråga om jag skulle med upp till skolan och träffa alla . ja sa först att jag tyckte det var en konstig idé men sen lyckades hon övertyga mig att jag skulle det och ja jag fick öka lite för jag hade bara en t-shirt på mig och jag skulle lixom byta om och sminka mig och så . och bara på 10 minuter också .. -.- haha . jag klarade det faktist . :D just nu snackar jag med fredde på msn och kollar efter lite låtar på playahead . ikväll kommer jag somna tidigt .. asså jag känner mig inte så trött men jag vill bara sova . haha . låter konstigt jag vet . nu ska jag göra låte läxa . ååh ... ! jag måste skriva om en jävla fucking sak bara för att melinndas lillesyrra molly ritade över det jag hade skrivit så man såg inte så mycke . jag vill inte att catrin (stavning) och erika ska bli skit sura .. -.- aja nu måste jag kila och göra det .
kramar till alla läsare från sofie .

äntligen !

hejsan ! faan vad skönt att vara hemma igen . att sova i sängen träffa syrran och allt . fyfaan vad jag har längtat . asså jo det var ju skönt i spanien men det är skönare hemma på ett sätt .. :D
jag kom typ hem 2 imorse . men konstit nog så vaknade jag typ halv 9 . asså jag fattar inte hur men jag är inte trött . helt otroligt . jag sov ju inget på planet heller , men aja ibland kan det vara så . just nu ligger jag i min syrras säng och är ine på hennes data för min har mamma och pappa lämnat in på lagning . -.- bara för mellanslags tangenten hade losnat . jag fick höra imorse när jag snacka med mamma i tele att dom i affären sa att dom kanske skulle byta ut hela tangentbordet . hur onödigt är det !? GRYMT om jag får säga vad jag tycker . hur som helst jag vett inte hur jag ska överleva det här för lixom jag måste vara inne på mammas och pappas då och dom har inte msn .. -.- men nu ska jag chilla lite och sen slå in ett paket och sen kanske sova . haha .
många pussar sofie .

PS. Borta bra men hemma alltid bäst ! <3

?

tjaba, här sitter jag och sofie och svettas. vi kan fan inte vara ute , det är sketa varmt. ikväll ska vi shoppa pa korte & kanske marina banos ( stavning? ) vi kmr lägga in bilder sen fran spanien. :) vi har inte sa mycke mer att säga , vi har det bäst & saknar alla skit mycke !! aja, maaaaaanga pussssssar !!!! / Melinda & Sofie . (aa) <333

spanien | brun som fan.

heeeeej, asso vet ni hur brun jag är lr ??????????????????????????????? jag ska igentligen duscha nu för det gör sofie. men jag var bara tvungen att skriva. hela min rumpa är viiiiiiiiiiit ! sofie är lite brun. Hon har bränt sig lite. :S men asso vi har skit kul ! dagen började sohär:
först fixade vi oss lite ( inge smink )
sen akte vi till golfglubben och at frukost sen so log vi vid poolen och sola och bada. Sen akte vi till stranden . Vi plockade snäckor. Och jag badade lite. Det gjorde nt fega sofie -.- sen akte vi hem och la oss vid poolen igen. Vi badade typ 2  gonger sen solade vi. Jag läste min bok , den är nästan slut nu. äntligen ! sofie typ somnade i 5min. hahaha.sen ropade mamma att vi skulle kma. Do hade typ sofie bränt sig lite po baksidan av loren . jag är bara lite röd. Jag tol sol nog mera än sofie. men nu moste jag duscha innan non ser mig framför datan :S MOOOONGA KRAMAR OCH PUSSAR / Melinda(a) <333333

skit snabbt !

hejhej , måste göra ett skit snabbt inlägg. Om 3 min ska vki åka till min farmor och farfar för att hämta nyckeln till lägenheten ! sen åker vi och hämtar bästavänner sofie. sen åker vi till arlanda ! planet går typ halv 3 lr ngt. Mamma vill vara där i god tid . Måste åka nu. Ha det bara hemma i sverige !!! Mångar pussar & kramar / Melinda (a) <3333
 gammal bild. Jag vill ha blondare hår nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! Hatar att vara brunett ! -.-

sista på en vecka ..

asså shiit det här blir det sista inlägget på en vecka nu typ .
vet ni hur mycke jag kommer sakna er eller . eller ja kanske inte alla med dom flesta .. <3
när jag är i spanien så måste jag köpa presenter till några , ni som inte kommer få får inte bli ledsna . för i sånna fall fick ni inte för att jag inte hade några pengar kvar .. "/
men nu tror jag att jag ska sova för då går tiden snabbare . (haha, det tycker jag)
juste om felix läser det här inlägget måste jag först säga hur jävla mycke jag älskar honom .

Felix du är den bästa killen som finns .
du är som solen du skiner upp hela min dag . varje gång jag ser dig så blir jag glad .
vi är inte direkt sams nu asså vi kanske inte bråkar heller men det känns inte som att vi liksom har jätte bra stämning nu , och när jag ska åka och så vill jag inte ha det så .. jag kommer bara vara ledsen när jag är i spanien då och det vill jag absolut inte så snälla när du läser det här kan vi inte bara lägga alla dåliga minnen bakom oss och bara tänka på alla bra ?
JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN MEST FELIX ! (aa) <33

många pussar och kramar sofie ! :D

Asså Jenni !?!?

Hejhej , asså jag har liksom damp på Jenni. Hon skriver aldrig ! Jag skriver typ 10000 gånger per dag . haha. Nu är det grey's anatomy !!! :O det är så jävla bra asså ! 'Issie (stavning?)  är liksom sjuk & massa blablabla. Det är iaf skit spännande ! asså åååååååååååh , fyfan vad jag längtar till spanien. Men asså jag måste kolla på tv nu. Jag var bara tvungen att säga att jag har damp . Puss hej * / M'


 SKIT GAMMAL BILD !

rubrik ?

hello. ännu en  dag har varit . allt var helt okej idag också .
skolan började 08.10 då hade vi svenska i tregrupper . och den földe dagen med gympa . ååh .. det var skit tråkit orgentering .. -.- asså det är fett jobbigt att gå till älvsjö skogen , orgentera där och sedan gå tillbaka till skolan . aja. hur som helst . när vi kom tillbaka var det lunch . asså fett läskig mat det var idag .. typ makaroner och chilikonkarne (stavning) . sen var det rast och då tog jag och mina flickor lite bilder . yeeha !! :D sen hade vi helklass och då var det svenska/so . jag tror jag körde båda . kommer inte riktigt ihåg .. :O aja . sen var det engelska i tregrupper igen . jag va såklart bäst , eller inte . asså det var en sepe lektinon .. sen när den var slut så renskrev jag "huset". haha . jag fick skriva om kladdentyp 3 gånger idag .. -.- <3 vi hade elevensval klockan 14.00 kom lite sen . skulle fixa lite papper till en vecka framåt . för jag och bästisen melinda drar ju till spanien imorgon . (21/5) och så kommer vi hem den 28/5 tror jag .. :) ni behöver inte sakna oss för mycket .

nu har jag precis ätit och så snackar jag med melinda på msn . vi snackar om hur vi ska bo ochså . asså fett kul vi kommer ha . ni ser bilder på marbella här under . ikväll kommer jag kolla på tv till 10 sen kommer jag sitta vid datan det sista och sen ja försöka sova för det är ju en spännande dag imorgon och det sägs att om man sover går tiden fortare . (det känns så) :D ja jag måste snacka med felix (pojkvännen min) innan ja åker för mobilen lämnas ju hemma . :( hur som helst nu ska jag inte skriva med utan kollar runt lite på lite sidor och bloggar och spela hög musik i mitt rum .

ni kan hare bra men jag kommer ha det bättre . kramar s . <3

Marbella

    Bilden till vänster är Mrabellas typ högsta berg (?) tror jag.
Bilden till höger är området där vi bor , ser nt våran lägenhet. Kortet tas från den sidan som våran lägenhet är på. Där i poolen kmr jag och sofie ligga om typ en och och nån timme ! *kisses


hos sofie

hejhej,  jag sitter uppe i sofies säng och dampar för hennes mellanslag tanient har gått bort så  det tar en  evighet att skriva. -.- hon håller på  och packa lite , det sissta FÖR VI ÅKER IMORRN !!!:D asså fyfan vad vi kmr ha roligt.  Nu har sofie damp för  hennes syrra och johanna kom in i hennes ru. HAHAHAH. snart ska vi ladda upp lite  bilder  så vi kan lägga upp det på bloggen. dom är från idag i   skolan. nu ska vi "plugga" enligt sofie
Kisses* /M'
  sofiesäger också bara att jag ska ladda upp så bilder (?)att man  typ ska trycka  på dom för  att do ska bli stora så detär bäst att lyda henne. :S

bliderpå mina gullungar ! (aa)

Melli och jenni <3


Jenni (början av 6an) <3


Jag och Melli (a)

Älskar er mest tjejer ! (aa) <3333

härligt .. :D

hejsan alla goda läsare ! :D
idag har min dag varit bra , skolan gick bra och allt . jag blev lite extra glad när jag började packa . jag ska nämligen till spanien med Melinda bästakompisen . yeeah !! :D
nu ska jag göra lite läxa .. buuu !! måste nämligen bli klar med ett arbete som kallas "huset" och ett häftei "världen" arbetet. ja juste imorgon måste brudana i kungis haha , Melinida, Jennifer och Sofie som vi kallar oss ta lite foton för jag ska fixa bloggens designe (stavning) lite . ^^ juste måste kila.. hehe. ska ut och ta en promis med syrran . :D
många många många bamse kramar S <333

Macka & Vänner

hejhej , har typ precis kommit hem från skolan. Sitter och äter macka och kollar på vänner. (:
på bussen var det massor av 97or som töntade sig & så träffade jag freddy som jag pratade lite me & så träffade jag Julia men hon gav mig bara en bitchig blick och det såg ut som att hon tänkte "nej inte melinda" när jag kom till bussen. Sen träffade jag jocke men jag pratade inte me han. hahah , jätte roligt huh. ikväll ska jag till stallet & hoppa , jippi !
förra gången gick det ju sååååå himmla bra -.- jag rammlade bara av två gånger och Tiger (hästen) tvärnitade typ fyra gånger framför hindret. Men jag hoppas iaf att jag får han. Nu ska jag klä på mig och sen åka så fort som möjligt.
Kisses* / M

(Nu är det 2 dagar innan jag & bästavännen åker till spanien , längtar som faaaaan !! :D )

.

 För alltid. M' & S'


 M' usch

Hahah, här är lite bilder. Det kmr flera snart ! :D  hade ingen bild på jenni.


(?)

hejhej, vi håller på att fixa våran nya blogg. Måste fixa lite design &  så .
måsta prata lite me brudarna :)
*kisses* / M'

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0